IRINI

IRINI Grieks - Italiaans

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 738 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Irini. Meer weten? Ontdek meer

11 aug 2022 om 11:30 Prima qualiteit.
7 aug 2022 om 21:20 Giros leek qua textuur meer op shoarma. Zonde. Smaak was okee. Spareribs waren megavet. Er zaten 2 stukjes in de schotel. Da’s geen 20 euro waard. Heb de indruk dat ze veel te veel op de kaart hebben staan. Schrap de helft en focus je op kwaliteit.
7 aug 2022 om 5:20 Goed en lekker vers eten. Vlees viel zo van de ribs af het was heerlijk ook lekker goedgebakken friet! En aardige bezorger.
5 aug 2022 om 21:17 De bezorging was keurig op tijd. Het eten was perfect
5 aug 2022 om 21:05 Bestelde 2x Bifteki gemisto met feta. Kregen ontzettend klein/smal stukje vlees. Al het eten was ontzettend zout zowel vlees als patat. Hetgeen je bestelt komt niet overeen met wat je krijgt. wel netjes gebeld om vertraging levering door te geven
3 aug 2022 om 6:36 Ik had een pita giros with tzatziki besteld en eerlijk het was echt niet gewoon pita giros.
27 jul 2022 om 19:33 Zaterdagavond hadden we besteld toen was het goed. Nu slecht.eten koud smaak helaas niet goed.
24 jul 2022 om 20:47 Tzatziki vandaag was voor het eerst niet lekker! Een van de redenen dat ik hier bestel. Viel echt tegen zo flauw van smaak.
24 jul 2022 om 19:53 Vlees was lekker maar erg zoutig en patat ook te veel zout. Jammer. Maar verder was de rest prima.
15 jul 2022 om 9:13 Heerlijk gegeten.
15 jul 2022 om 8:01 Top eten en service, Vlees was lekker mals en zag er goed uit en de frietjes waren goed warm en krokant. Met order ging iets mis toen ik gebeld hebben ze vriendelijk snel opgelost, zelf toetje als extraatje gratis gekregen echt Top!
15 jul 2022 om 0:25 Goed en lekker gegeten zoals altijd